Ansiktszonterapi

45 min

720 kr

Vid ansiktszonterapi stimuleras centrala nervsystemet, nervändar och reflexzoner som motsvarar alla kroppens delar. Genom att behandla ansiktet med tryck på olika zoner och punkter är det möjligt att sända impulser till specifika organ, öka blodcirkulationen och balansera kemin i kroppen. Dessutom frigörs endorfiner, förbättras blodcirkulationen, rynkor blir mindre när depåer och blockeringar i systemet behandlas. Effekten blir ett fräschare vackrare utseende, friskare hud och en förbättrad hälsa. 

Naturlig Facelift Massage

60 - 90 min

950 - 1 390 kr

En lyftande ansiktsbehandling utan kirurgiska ingrepp som har en positiv effekt på rynkor och linjer. Den tonar och förbättrar cirkulationen i huden. Med lugna, massagegrepp behandlas hud, bindväv och musklerna i ansikte, skalp, nacke och skuldror. Ansiktet blir skönt avslappnat, får en härlig lyster och förbättrad spänst. 

I 60 min behandlingen ingår ansiktsrengöring, faceliftmassage, skalpmassage och avslutande fuktighetsgivande kräm.

I 90 min behandlingen lägger vi till peeling, ansiktsmask, anti-age serum och fuktighetsgivande kräm för dig som vill ha ytterligare effekt på linjer, hudton och struktur.

Benbehandling Light Legs

40 min

695 kr

Dränerande behandling för svullna och trötta ben. Vi börjar med en detox scrub på benen, sedan masseras och packas benen in i en kylande gel som minskar svullnad. 

Slimming Focus Cellulitbehandling

25 - 40 min

495 - 695 kr

En målinriktad cellulitbehandling för alla typer av celluliter.Till exempel mage, midja, armar, lår och säte. Först ett aktivt kropps serum som minskar fettceller på dina focusområden. Sedan ges djupgående bindvävsmassage med essentiel oljor som hjälper till att minska fettceller och begränsa lagring av nytt fett. Din hud blir tonad och silkeslen. 

Slimmingkur  10 behandlingar under 5 - 10 veckor. 2 * 40min behandlingar + 8 * 25 min behandlingar, samt hemprodukt ingår. Pris för kur: 5 590kr

Brun utan sol - Ansikte & Dekolletage

30 min

395 kr

Vi börjar med rengöring och peeling, sedan toner och dagkräm innan vi applicerar Bronz Express som ger en naturligt solkysst färg på ansikte och dekolletage. Håller i 5-7 dagar.

Brun utan sol - Kropp & Ansikte

45 min

895 kr

Först kroppspeeling och insmörjning av armbågar, knän, händer och fötter. Sedan rengöring av ansiktet och dagkräm innan vi applicerar Bronz Express som ger en naturligt solkysst hudton på kropp och ansikte. Håller i 5-7 dagar.

Klassisk Massage & Avslappningsmassage

30 - 90 min

490 - 1 390 kr

Klassiskmassage: En djupgående massage för dig som har ont och känner dig stel och i behov av uppmjukning i muskler och leder.
Avslappnings-/antistressmassage: En mjuk flödesmassage för att komma ner i varv.

Välj mellan:

30min 490 kr

45min  720 kr

60mi n  950 kr

90min 1390 kr

Athletic´s Sportmassage

75 min

1 190 kr

En deep tissue inspirerad massage som är speciellt utformad för total avkoppling, kombinerad med djupa tryck, trumningar och strykningar på områden där du har spänningar i kroppen. Massagen passar före eller efter träning, vid stress eller för dig som har mycket spänningar och ömma muskler.

Bambumassage

60 - 90 min

950 - 1 390 kr

En holistisk behandling med massagens fördelar där värmen från bambupinnarna i kombination med behandlingstekniken ökar cirkulationen, ger avslappning, utrensning och är toppen för trötta och ansträngda muskler. En djupare massageform som ger total avslappning.

Hotstone

60 - 75 min

720 - 950 kr

En mycket avstressande och djupavslappnande massage med varma stenar där blodcirkulationen i musklerna ökar av värmen utan några hårda tryck.

Indisk Ansikts & Huvudmassage

60 min

720 kr

En holistisk Indisk ansikts- och huvud massage med varm sesam olja där även en kroppsstretch ingår.  Du blir oljig i håret så ta gärna med sjal, keps eller mössa att ta på när du ska hem.

Mindfulnessmassage

60 - 90 min

950 - 1 390 kr

Massage för dig  som vill komma bort från stress och få en djupgående, rogivande och muskelavslappnande helhets-massageupplevelse anpassad utifrån dina behov med ett fördjupat fokus på total närvaro.  

Lymfmassage

90 - 120 min

1 190 - 1 690 kr

I Lymfmassage stimuleras lymfsystemet med hjälp av djupandning och lätta tryck och strykningar och vid behov djupare grepp och koppning för att lösa upp fibroser. Behandlingen förbättrar lymfsystemets förmåga att föra bort slaggprodukter, inflammationsämnen och vätska ur kroppen. Tänk på att dricka ordentligt med vatten eller örtte före och efter behandlingen för bästa effekt.

 

Lymfmassage är speciellt bra för:

· stel och ont i kroppen

· oro och stress i kroppen,

· träningsvärk

· sömnsvårigheter

· domningar i fingrar och armar,

· svullnad i ben armar och händer

· smärta

· svårt att minska i vikt

· fibromyalgi

· lätt för att bli förkyld

· trötthetssymptom

Klippkort 5 x 90 min för dig som vill gå regelbundet
Pris: 4 975kr

Aroma de Lux

75 min

1 190 kr

En lyxig behandling som är muskelavslappnande, utrensande och återfuktande. Här ingår kroppskrubb, kroppsinpackning i valfri olja och mjukgörande kroppslotion samt  en uppfräschande ansiktskur och ansiktsmassage.

Antistress Refresh Kombination

60 min

950 kr

En kombinerad behandling med avstressande rygg/nackmassage och en lättare uppfräschade ansiktskur där ansikts-/huvudmassage, rengöring, mask, toner och avslutande dagkräm ingår. Du kommer ner i varv och blir skönt avslappnad.

Body Scrub

30 min

495 kr

Scruben peelar bort torr hud och ger en ny lyster åt huden. Efter scrub ges en mjukgörande body lotion. Din hud blir silkeslen och får en härlig lyster.

Hanakasumi

60 - 90 min

990 - 1 390 kr

Hanakasumi är en ljuvligt lyxig japansk inspirerad kroppsbehandlin med doft av körsbärs- och lotusblommor. Först en varm kroppspeeling med enzymer som peelar och mjukar upp din hud, en lång fotmassage med akupressur och därefter masseras varmt närande sheasmör in på hela kroppen. Du blir skönt avslappnad och får en silkeslen återfuktad hud. Välj 90 min om du vill ha en längre massage.

Magnesium Wellness

60 min

950 kr

Magnesium är en avgörande mineral när det kommer till att främja kroppens energi; sömn, cirkulation och musklernas funktion. Helt enkelt för kroppens välbefinnande. Bra för dig som har ont i muskler och leder.
Först torrborstning av kroppen, sedan följer varma kompresser med mineraler och massage utifrån dina behov med magnesium lotion på kroppen, ansiktsmassage och avslutningsvis en härlig fotstretch/massage.

Neroli Blossom Sensory Experience

90 min

1 390 kr

Väck sinnena till liv med dofter från Neroli/pomeransblomman!
En massagebehandling som ger djup avslappning och samtidigt en upplyftande upplevelse med energibalansering, en rengörande fotritual med eukalyptus-doftande handdukar, reflexology för att rensa huvudet, en lymfatisk torrborstning följt av en avslutande meditativ kroppsmassage med Neroli Blossom Bath & Body Oil. En helt underbar upplevelse!

Sensation Orientales

60 min

950 kr

En välgörande behandling inspirerad av gamla orientaliska riter med dofter av Amber och Myrra oljor. Först kroppsskrubb där en Marockansk skrubbsten och kroppssirap förbereder kroppen för avslappnande orientalisk massage och stretch för total avslappning.

Sköna Fötter

45 min

695 kr

Välgörande vård för friska fötter. En uppfriskande behandling där dina fötter får nytt liv igen. Peeling av fötter och underben, skonsamt filande av förhårdnader. fot- och underbens massage samt fotinpackning.

LPG 

60 min

595 - 1 195 kr

LPG-Endermologie är en beprövad teknik som används för behandling av olika tillstånd i huden muskler och bindväven. Celluliter ger en ojämn hudstruktur och visar sig ofta som gropar i huden. Celluliter är antingen ansamlingar av fettceller som bildar klumpar i bindväven eller så kan celluliter uppstå då vätska mellan cellerna stagnerar.
Celluliter tänjer ut fibrerna i huden vars funktion är att hålla huden jämn och slät därav bildas en ojämn hudstruktur. Dessa störningar i bindväven försämrar blod- och lymfcirkulationen och även ämnesomsättningen.

Behandlingsområden:
Stelhet,trötta tunga ben,vätskefylld i kroppen, fibromyalgi, före och efter kirurgiska ingrepp, celluliter, lokala fettdepåer, forma kroppen, ödem, ärr, påskyndar återhämtning efter träning och att träningsvärken minskar.
 LPG-Endermologie är en behandling som är bra mot smärta och att avlägsna celluliter och besvärande fettdepåer från mage, ridbyxlår eller stjärtpartiet. Slapp hud blir spänstig och kan stramas upp. 

Vid första gången är det alltid prova-på-pris 500 kr

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adress: Enebybergsvägen 8, 182 36 Danderyd   I   Tel: 08 35 83 30   l   Mail: info@hairochnu.se (besvaras inom 24 h)

Facebook: hairochnuSTHLM   I   Instagram: hairochnusthlm

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon